2018 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

Gümüşhane Bayburt Bölge Barosu Yönetim Kurulu’nun 03.09.2018 tarih ve 2018/23 sayılı kararı gereğince; Gümüşhane Bayburt Bölge Barosunun 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 06 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 10:00 ‘da Av. Murat Öztekin Konferans Salonunda toplanacaktır. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk aranmaksızın 07 Ekim 2018 Pazar günü yapılacaktır.
Okuma Sayısı:44| Haber Tarihi:06.09.2018

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

TARIH BOYUNCA HURRIYET VE ISTIKLALE TIMSAL OLMUS BUYUK TURK MILLETININ 30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLUYOR, BAGIMSIZLIK MESALESININ EBEDIYEN YANACAGI BU ZAFERI BIZLERE KAZANDIRAN BASTA GAZI MUSTAFA KEMAL ATATURK VE AZIZ SEHITLERIMIZI RAHMET VE SUKRANLA ANIYORUZ.
Okuma Sayısı:35| Haber Tarihi:30.08.2018

UNUTMADIK

23 Yıl önce hain bir saldırı sebebiyle aramızdan ayrılan kıymetli Başkanımız Av. Ali Günday'ı mezarı başında Kur'an okuyarak rahmet ve saygıyla andık.Allah makamını cennet eylesin.
Okuma Sayısı:56| Haber Tarihi:30.07.2018

ZİYARETLER

Bayburt AK Parti Milletvekili adayı Sayın Fetani Battal, İl Başkanı Sayın Fatih Yumak ve il yöneticileri baromuzu ziyaret ettiler. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Sayın İdris Aydın ve İl Yönetim Kurulu üyeleri baromuzu ziyaret ettiler. Saadet Partisi Milletvekili adayı Sayın Murat Gürbüz ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri baromuzu ziyaret ettiler. Tüm adaylara seçim sürecinde başarılar dileriz.
Okuma Sayısı:156| Haber Tarihi:08.06.2018

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

ŞANLI TÜRK TARİHİNİN İSTİKLAL MÜCADELESİ 99 YIL EVVEL BUGÜN HİÇBİR KOŞULDA HÜRRİYETİNDEN VAZGEÇMEYECEĞİ İNANCIYLA SAMSUN'DAN YOLA ÇIKTI. BUGÜN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN GELECEĞİ AYNI İNANÇ VE AZİMDEKİ TÜRK GENÇLİĞİNE EMANET EDİLMİŞTİR. 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLUYOR, BAŞTA ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUZ.
Okuma Sayısı:167| Haber Tarihi:19.05.2018

TUBAKKOM 14. DÖNEM TOPLANTISI

Türkiye Barolar Birliği Kadın Hukuku Komisyonu (TÜBAKKOM) 14. Dönem 2. Genel Üye Toplantısı Ordu Barosu ev sahipliğinde gerçekleşti.
Okuma Sayısı:199| Haber Tarihi:16.05.2018
20.09.2018