DUYURU
Tarih: 29.09.2020| Okunma Sayısı: 680

Sayı   : 2020 / 15 K.

SAYIN MESLEKTAŞIM

Gümüşhane Bayburt Bölge Barosu Yönetim Kurulu’nun 01.09.2020 tarih ve 2020/15 sayılı kararı gereğince;  Baromuzun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 03 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 10:00 ‘da Av. Murat Öztekin Konferans Salonunda toplanacaktır. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk aranmaksızın 04 Ekim 2020 Pazar günü yapılacaktır.

Toplantıda 13 maddelik Genel Kurul Gündeminin görüşülerek karara bağlanmasına ve Baro Organlarının seçimlerinin yapılmasına, durumun Gümüşhane Merkez İlçe Seçim Kuruluna bildirilerek seçim için gerekli askı ilanının yapılmasına karar verilmiştir.
Genel Kurul Gündemi aşağıda yazılı olup 1136 S. Av. K.’nun 86. Maddesine göre toplantılara katılmayan ve oy kullanmayan avukatlar hakkında İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından para cezası verilecektir.

Genel Kurul Toplantısı ve seçime katılımlarınızı önemle rica eder Saygılar sunarım.01.09.2020

Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu
                                                                                                                   Başkanı