BİLİRKİŞİ LİSTELERİNİN DÜZENLENMESİ HAKKINDAKİ YÖNETMELİK

GÜMÜŞHANE ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ
ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

DUYURU

6100 sayılı Hukuk Mahkemeleri kanunu'nun 268. mad. göre hazırlanan ve 08. Nisan 2012 tarih ve 28258 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak Yürürlüğe Giren Bölge Adliye Mahkemesi Adli Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkındaki Yönetmelik gereğince 2017 yılı için Gümüşhane Adli Yargı sınırları içerisinde (Gümüşhane - Kelkit- Köse- Kürtün- Şiran - Torul) oturan veya mesleki faaliyetini icra eden ve başka bir komisyonun listesinde kayıtlı olmayanlardan bilirkişilik görevini yapmak üzere, ihtiyaç duyulan bilirkişi uzmanlık alanları, müracaatlıda aranacak şartlar başvuru usulü, başvuru dilekçesine eklenecek belgelere ilişkin Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Adalet Komisyonu'nun 05.10.2016 tarihli ilan metni ve başvuru formu yazımız ekindedir.
Yazımızın merkez ve bağlı ilçe personellerine duyurularak şahsi veya toplu olarak kurum vasıtasıyla yapılacak başvuruların en geç 31 Ekim 2016 mesai bitimine kadar Başkanlığımıza gönderilmesini rica ederim.

Muhammet Hilmi AVAN
Adalet Komisyonu Başkanı