11.KARADENİZ BÖLGESİ BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI
Tarih: 23.10.2017| Okunma Sayısı: 1759

11.Karadeniz Bölgesi Baro Başkanları Toplantısı 21 Ekim 2017 tarihinde Sinop Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş olup toplantıya, TBB Sayman Av. Sabri Erdal Güngör, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gültekin Uzunalioğlu, TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken ve Amasya Baro Başkanı Av. Ahmet Melik Derindere, Artvin Baro Başkanı Av. Ali Uğur Çağıl, Bartın Baro Başkanı Av. Ferhat Parlatır, Bolu Baro Başkanı Av. Ferit Atalay, Çankırı Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, Çorum Baro Başkanı Av. Altan Akpınar, Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay, Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk, ,Gümüşhane-Bayburt Baro Başkanı Av. Serkan Pekmezci, Karabük Baro Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan, Kastamonu Baro Başkanı Av. Mehmet Çiftçi, Ordu Baro Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz, Samsun Baro Başkanı Av.Kerami Gürbüz, Tokat Baro Başkanı Av. Faruk Bostancı, Trabzon Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez'in de katılımı ile mesleki sorunlar ve çözüm yollarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

19.04.2024