TBB BAŞKANI PROF. DR. AV. METİN FEYZİOĞLU BAŞKANIMIZ SAYIN AV. SERKAN PEKMEZCİ’Yİ VE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN HÜKMÜ PEKMEZCİ'Yİ ZİYARET ETTİ.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Av. Metin Feyzioğlu, Bayburt Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’yi makamında ziyaret etti.

Başkanımız Pekmezci ve yardımcıları Nesimuttin Selçuk ile Süreyya Türkmenli tarafından karşılanan TBB Başkanı Feyzioğlu, ziyaretinde ilk olarak Bayburt Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Pekmezci, TBB Başkanı Feyzioğlu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkanımız Pekmezci, Bayburt’un tarihi ve kültürel yapısı hakkında misafirlerine kısaca bilgi verdi.

Misafirperverliğinden ötürü Başkanımız Pekmezci’ye teşekkür eden TBB Başkanı Feyzioğlu, çalışmalarında başarılar diledi. Feyzioğlu ziyaret anısına Başkanımız Pekmezci’ye hediye takdim etti. Belediye Başkanımız Pekmezci de TBB Başkanı Feyzioğlu’na Bayburt’a özgü çeşitli hediyeler verdi.

Gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane’ye düzenlediği çalışma ziyareti kapsamında Bayburt’a gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na Belediyemiz ziyaretinde, TBB Başkan Başdanışmanı Zafer Köken, Erzurum Baro Başkanı Av. Talat Göğebakan ve Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı Av. Serkan Pekmezci eşlik etti.