TBB BAŞKANI SAĞKAN VE BAŞKAN YARDIMCISI SUİÇMEZ GÜMÜŞHANE BAROSU’NU ZİYARET EDEREK BİR DİZİ ETKİNLİĞE KATILDILAR

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. RAMİZ ERİNÇ SAĞKAN ile barolar birliği başkan yardımcısı Sayın Av. SİBEL SUİÇMEZ, Erzurum Barosu Başkanı Sayın Av. TALAT GÖĞEBAKAN ile Bayburt Barosu Başkanı Sayın Av. SERKAN PEKMEZCİ Baromuzu ve ilimizi ziyaret ettiler.

İlk olarak Gümüşhane Belediyesini ziyaret ettikten sonra Gümüşhane Üniversitesini ve ardından da Gümüşhane adliyesini ziyaret ettiler. Adliye de Şehit Av. ALİ GÜNDAY avukat bekleme odasının açılışı heyet tarafından yapıldıktan sonra Av. Ömer TUĞ, Sayın Av. RAMİZ ERİNÇ SAĞKAN tarafından ruhsat töreni gerçekleştirilmiştir. Ardından heyet gümüşhane avukatları ile beraber akşam yemeğine katıldılar. geceyi ilimizde geçiren heyet ertesi gün Gümüşhane Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uygulaması” konulu meslek içi eğitim seminerine katılarak ilimizden ayrıldılar.